Dembélé en el moment de sentir una punxada
Dembélé en el moment de sentir una punxada
barça

Dembélé es lesiona la cuixa esquerra en el seu moment més dolç i es perdrà el partit contra el Betis

L'extrem, que ha sentit una punxada al tram inicial, torna de Montilivi amb una lesió al recte anterior, segons han confirmat les proves

Redacció Esport3Actualitzat

El barcelonisme ha viscut el seu déjà-vu més temut. Ousmane Dembélé, el jugador més en forma de l'equip blaugrana, ha hagut d'abandonar la gespa de Montilivi amb dolor muscular quan només s'havien disputat 25 minuts del derbi de Montilivi. 

Ja final del partit, Xavi ha confirmat una dolència que l'obligarà a canviar els plans previstos, i en arribar a la capital catalana les proves realitzades han confirmat que té afectat el recte anterior de la cuixa esquerra. Com és habitual en els comunicats mèdics del club blaugrana, no s'especifica el temps de recuperació. A falta de sorpresa majúscula, el contratemps farà que Dembélé es perdi els propers dos partits de Lliga: el desplaçament de dimecres al camp del Betis i la visita de diumenge del Sevilla. 

El gal ha abandonat l'estadi gironí visiblement coix, com han captat les càmeres de TV3.

"L'evolució en marcarà la disponibilitat" però, ara mateix, no sembla exagerat dir que és dubte per l'anada de l'Europa League del 16 de febrer davant el Manchester United.

La jugada desgraciada

L'extrem francès s'ha llançat la pilota llarga per mirar de superar per velocitat el lateral gironí Arnau Martínez, però s'ha acabat aturant en sentir una punxada. Immediatament, s'ha posat la mà sobre la cuixa esquerra. Malgrat tornar-ho a intentar en la jugada següent, Dembélé ha demanat el canvi davant el gest angoixat del seu tècnic. Xavi ha donat entrada al reservat Pedri.

Pedri entra en el lloc de Dembélé, lesionat

Dembélé, castigat per les lesions en els seus primers anys de blaugrana, fa més d'un any que no es trencava. L'última lesió de consideració del mosquit amb el Barça va ser el 4 de novembre de 2021. Una elongació al semimembranós de la cama esquerra que es va fer abans de l'arribada al Camp Nou del tècnic que ha impulsat la seva història al Barça a base de grans dosis de confiança. 

Mira la lesió de Dembélé i el resum del Girona-Barça (0-1)

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut