Barça

Dembélé avança en la recuperació

Tot i els evidents progressos que està fent, ara mateix sembla força improbable que l'extrem francès pugui estar recuperat per jugar la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions contra el Nàpols

Redacció Esport3Actualitzat
Ousmane Dembélé continua fent treball al marge del grup, mirant de recuperar-se de l'última lesió que es va fer el passat 27 de novembre. L'extrem francès va patir un trencament complet del tendó proximal del bíceps femoral de la cama dreta. El jugador del Barça ha tingut vuit lesions musculars en menys de tres anys, un autèntic calvari que no l'ha permès brillar com s'esperava al Camp Nou.

En les imatges facilitades pel club blaugrana es pot veure Dembélé a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper fent esprints, canvis de ritme i acceleracions amb l'objectiu de recuperar el to muscular el més aviat possible. Sense fitxa a la lliga per la lesió de llarga durada que va permetre el fitxatge de Martin Braithwaite i tot i els evidents progressos que està fent, ara mateix sembla bastant improbable que pugui estar recuperat per jugar la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions contra el Nàpols, al Camp Nou, el 8 d'agost.
ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut