Dembélé va jugar els últims minuts del partit de lliga contra el Vila-real al Camp Nou (Albert Gea / Reuters)
Barça

Dembélé arriba tard a l'entrenament del Barça

Segons informa Deportes Cuatro, l'extrem francès ha arribat a la Ciutat Esportiva un quart d'hora més tard de l'horari marcat per Ronald Koeman, que obliga els futbolistes a presentar-se una hora abans de l'inici de la sessió

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns al matí al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió de recuperació l'endemà del debut victoriós a la lliga contra el Vila-real. Segons ha informat Deportes Cuatro, Ousmane Dembélé ha arribat a l'entrenament un quart d'hora més tard de l'horari marcat per Ronald Koeman, que obliga els futbolistes a presentar-se una hora abans de l'inici de la sessió.

Segons aquesta mateixa informació, Dembélé ja va arribar tard a un entrenament fa dues setmanes. Una falta de puntualitat que l'extrem francès havia repetit en diverses ocasions anteriors durant l'etapa d'Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana.

La gran novetat de la sessió preparatòria ha estat la presència sobre la gespa de Martin Braithwaite. El davanter danès ha fet una part de l'entrenament amb el grup i podria estar recuperat de la lesió muscular per al pròxim partit de lliga contra el Celta de dijous que ve a Balaídos.

Anar al contingut