ciclisme

Demare aconsegueix la segona victòria d'etapa consecutiva al Giro d'Itàlia

L'andalús Juanpe López segueix líder de la cursa en una nova etapa tranquil·la per a la classificació general

Redacció Esport3Actualitzat

Arnaud Demare ha aconseguit la segona victòria d'etapa consecutiva en aquest Giro d'Itàlia 2022. El velocista francès s'ha imposat a Caleb Ewan en un esprint final molt ajustat, que fins i tot amb la photo-finish no s'ha vist del tot clar. L'andalús Juanpe López segueix amb la maglia rosa, en una nova etapa tranquil·la al pilot de la cursa italiana.

Una nova etapa molt tranquil·la

Els equips s'han tornat a prendre la jronada amb molta calma, i el pilot ha arribat a meta amb més de mitja hora de retard segons l'hora prevista. El terreny era propici per un final a l'esprint, i el gran grup no ha tingut gens de pressa per arribar a la meta.

En els darrers metres, Cavendish s'ha anticipat en un esprint marcat pel vent de cara, però ràpidament Ewan s'ha posat al davant i, en el darrer moment, ha estat Demare qui ha arribat a la mateixa posició que el ciclista del Lotto Soudal. Els dos ciclistes han travessat la meta sense saber ben bé qui havia guanyat, i ha estat la photo-finish qui ha validat la victòria de Demare, la segona consecutiva del corredor francès.

Anar al contingut