Ilias Fifa deixarà de ser atleta del FC Barcelona
Atletisme

Demanen prendre mesures contra Ilias Fifa per tenir substàncies dopants al seu domicili

Segons "El País", en el registre policial del 25 d'octubre passat es va trobar a la casa del campió d'Europa de 5.000 metres el 2016 a Santa Coloma de Gramenet, entre altres, diverses ampolles d'Actovegin 200 mg (l'anomenat EPO dels pobres) i un vial de Evogene de 3,3 mg (hormona de creixement)

Actualitzat

L'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport (AEPSAD) emprendrà de manera imminent les mesures que consideri oportunes contra l'atleta Ilias Fifa, a qui la policia va trobar en possessió de medicaments prohibits en un registre al seu domicili, segons informa el diari "El País". L'AEPSAD, que està personada en el cas, ha tingut accés als gairebé 3.500 folis d'un sumari que està analitzant per saber si pot o no incoar un expedient, segons han confirmat a EFE fonts del Consell Superior d'Esports (CSD).
   
Segons "El País", en el registre policial del 25 d'octubre passat es va trobar a la casa del campió d'Europa de 5.000 metres el 2016, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), entre d'altres, diverses ampolles d'Actovegin 200 mg (l'anomenat EPO dels pobres) i un vial d'Evogene de 3,3 mg (hormona de creixement). No només Fifa, sinó també Ayoub Mokhtar, campió d'Espanya de 3.000 metres en pista coberta el 2016, estaven en possessió de productes prohibits, afegeix aquest diari.  

L'AEPSAD es va presentar, a través de l'Advocacia de l'Estat, en la causa que el Jutjat d'Instrucció número 4 de Mataró segueix, entre altres, contra Ilias Fifa, que va ser detingut el 25 d'octubre. Els registres, ordenats pel mateix jutjat, es van produir en el marc d'una investigació contra el dopatge en l'esport. Ilias Fifa va negar el 30 d'octubre que la Policia Nacional trobés al seu domicili EPO i anabolitzants.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut