NBA

Delonte West, de jugar amb Lebron James a sensesostre

Delonte West va ser jugador dels Boston Celtics, els Cleveland Cavaliers, els Seattle Supersonics i els Dallas Mavericks i ara viu sense llar per culpa d'una mala gestió del trastorn bipolar que fa temps que pateix
Actualitzat
Delonte West va ser un jugador clau dels Cleveland Cavaliers de Lebron James

Delonte West és un exjugador de l'NBA que ocupava la posició de base i ha passat per equips com els Boston Celtics de Garnett, Pierce, Rondo i Allen o els Cleveland Cavaliers de la primera etapa de Lebron James. Amb aquests últims es va quedar a tan sols una eliminatòria de disputar les finals de l'any 2009. Van caure davant els Orlando Magic a la final de conferència.

Aquesta setmana s'ha difós un vídeo per les xarxes socials on se'l veu rebent una pallissa per part d'un policia i posteriorment escridassant una parella d'agents en un estat que ha preocupat molts fans de l'NBA, però sobretot els seus excompanys, com ara Jameer Nelson, que ha demanat ajuda per part de la lliga "abans que sigui massa tard".

 

L'any 2008, Delonte West va confessar que patia un trastorn bipolar. Lluny d'alliberar-se'n, la confessió només va crear un prejudici que el va sentenciar tres anys més tard, el 2011 i amb tan sols 28 anys, quan va jugar l'últim partit de la seva carrera a la lliga que l'acabaria repudiant. Ara, nou anys més tard, West s'ha convertit en un sensesostre mentre molts esperen una resposta per part de l'NBA que segueix sense arribar.