Girona

Delfí Geli: "El Girona seguirà caminant com ha caminat fins ara"

El president del club gironí ha demanat serenitat i dona per fet que es mantindrà la vinculació amb el Manchester City tot i el descens de l'equip a Segona Divisió

Actualitzat

El president del Girona, Delfí Geli, ha demanat serenitat per afrontar els temps que venen després del descens virtual a Segona Divisió durant la Gala de la Lliga que s'ha celebrat aquest dimarts a l'RCDE Stadium.

"El Girona seguirà caminant com ha caminat fins ara, seguirà treballant, seguirà intentant créixer. Hem competit a una gran categoria, sabem que és molt difícil. Sabem quin és el nostre club, som un club que ha d'anar creixent i establint-se si pot ser a Primera. És possible que l'any que ve ens toqui jugar a Segona i farem com sempre, lluitant per intentar que el club obtingui els millors resultats i perquè dins les nostres possibilitats les coses surtin bé."

El màxim dirigent gironí també ha donat per fet que els vincles del club amb el Manchester City es mantindran tot i no seguir jugant a la Primera Divisió del futbol espanyol.

"Ara el més important és jugar l'últim partit, no canviarà res, tot amb tranquil·litat i crec que no és moment d'opinar ni de dir coses que estan fora de lloc."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut