L'àrbitre madrileny Del Cerro Grande, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Del Cerro Grande és l'àrbitre designat per al derbi Barça-Espanyol al Camp Nou

El col·legiat madrileny ja va xiular el derbi de la primera volta a l'RCDE Stadium, que va acabar amb un contundent triomf del Barça per 0 a 4

Actualitzat

Carlos del Cerro Grande, del comitè madrileny, ha estat l'àrbitre designat per dirigir el derbi català entre el FC Barcelona i el RCDE Espanyol corresponent a la 29a jornada de Lliga a Primera Divisió, que es disputarà dissabte que ve al Camp Nou. L'encarregat del VAR en aquest partit serà l'aragonès Santiago Jaime Latre.

Del Cerro Grande ja va xiular el derbi de la primera volta a l'RCDE Stadium, que va acabar amb un contundent triomf del Barça per 0 a 4. Aquesta temporada, el col·legiat madrileny ha dirigit cinc partits als blaugranes, amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota. L'única desfeta del conjunt d'Ernesto Valverde va ser en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán (2-0).

Per la seva banda, l'àrbitre madrileny ha xiulat tres partits a l'Espanyol aquesta temporada a la Lliga, amb un balanç d'una victòria contra el València a Cornellà-el Prat (2-0) i dues derrotes, la del derbi de la primera volta i contra la Reial Societat a Anoeta (3-2).

Anar al contingut