Futbol

Del Bosque critica la renúncia de Marco Asensio i Rodri a l'Europeu sub-21

L'exseleccionador espanyol ha criticat amb duresa en una entrevista a Ràdio Marca les absències de Marco Asensio i Rodri i s'ha qüestionat què hauria passat si aquests dos futbolistes fossin catalans

Actualitzat

L'exseleccionador espanyol Vicente del Bosque ha criticat amb duresa en una entrevista a Ràdio Marca les absències de Marco Asensio i Rodri, que van renunciar a disputar l'Europeu sub-21 i s'ha qüestionat què hauria passat si aquests dos futbolistes fossin catalans.

"M'ha semblat lleig, crec que hi haurien d'haver anat i ser al costat dels seus companys. M'ha semblat molt malament, no sé si en tenen la culpa ells o els clubs, però no m'ha agradat. Si haguessin estat catalans els que ho haguessin fet, què hauria passat?"

Del Bosque també ha defensat el comportament d'altres jugadors catalans com Xavi Hernández o Gerard Piqué, que van estar durant la seva etapa a la selecció espanyola i que van ser criticats per alguns sectors de l'afició per les seves declaracions defensant el referèndum de l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya.

"Podem presumir de tots ells independentment d'on van néixer. Van tenir un comportament fantàstic, com no podria ser d'una altra manera."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut