Futbol

Del Bosque convoca Thiago per a l'amistós de la selecció espanyola contra Itàlia a Bari

Vicente del Bosque ha convocat Thiago Alcántara per a l'amistós que la selecció espanyola jugarà dimecres que ve contra Itàlia, a Bari. El blaugrana té l'opció de jugar també amb el Brasil, però, si debuta amb l'absoluta, ja no ho podrà fer amb la "canarinha". La presència de Thiago és la gran novetat en una convocatòria de 22 jugadors on no hi ha Puyol ni Cesc, lesionats, però sí els habituals Valdés, Piqué, Busquets, Iniesta, Xavi, Pedro i Villa. En total, Del Bosque ha convocat un total de vuit jugadors del Barça per cinc del Reial Madrid en un amistós que es disputarà només quatre dies abans de l'anada de la Supercopa d'Espanya al Bernabéu.

Actualitzat
La presència del blaugrana Thiago Alcántara és la principal novetat de la llista de convocats de la selecció espanyola per al partit amistós contra Itàlia del proper dimecres 10 d'agost. El migcampista blaugrana s'estrena en una convocatòria amb la selecció absoluta després d'haver-se proclamat campió d'Europa amb la sub-21.

Vuit blaugranes a la convocatòria

El Barça és el club que aporta més jugadors a la convocatòria, amb un total de vuit. A banda de Thiago, els altres convocats són Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Villa. Puyol, un dels habituals, no ha estat convocat, ja que continua recuperant-se de la seva lesió. Aquest amistós es disputarà només quatre dies abans del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya que enfrontarà el Barça i el Reial Madrid al Bernabéu.

La relació de jugadors convocats és la següent:
Porters: Iker Casillas (Reial Madrid), José Manuel Reina (Liverpool) i Víctor Valdés (Barcelona).
Defenses: Sergio Ramos (Reial Madrid), Álvaro Arbeloa (Reial Madrid), Raúl Albiol (Reial Madrid), Gerard Piqué (Barcelona) i Andoni Iraola (Athletic).
Centrecampistes: Thiago Alcántara (Barcelona), Xabi Alonso (Reial Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santiago Cazorla (Màlaga), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona) i Javi Martínez (Athletic Club) i David Silva (Manchester City).
Davanters: Fernando Llorente (Athletic Club), Juan Mata (València), Pedro Rodríguez (Barcelona), David Villa (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea) i Álvaro Negredo (Sevilla).
Anar al contingut