David Henderson s'ha declarat culpable per organitzar el vol sense tenir els permisos necessaris
Futbol internacional

Declarada culpable la persona que va organitzar el viatge en què va morir Emiliano Sala

El tribunal de Cardiff, a Gal·les, ha declarat culpable per majoria (10 vots a favor i 2 en contra) David Henderson, després que ell mateix es declarés culpable d'un altre càrrec per organitzar el vol sense tenir els permisos necessaris

David Henderson, l'home que va organitzar el viatge d'Emiliano Sala a Cardiff en què va morir el futbolista argentí, ha estat declarat culpable del càrrec de "posar en perill la seguretat de l'aeronau".
 
El tribunal de Cardiff, a Gal·les, ha declarat culpable per majoria (10 vots a favor i 2 en contra) d'aquest càrrec Henderson, després que ell mateix es declarés culpable d'un altre càrrec per organitzar el vol sense tenir els permisos necessaris.

Sala i el pilot David Ibbotson van morir el 21 de gener del 2019 en un accident d'aviació al canal de la Mànega, quan el futbolista argentí viatjava de Nantes a Cardiff després de completar el fitxatge pel club gal·lès per uns 20 milions d'euros.

La pena d'Henderson, que era la persona encarregada d'organitzar els viatges de l'avioneta en què va morir Sala i que va programar el viatge a Cardiff malgrat conèixer les irregularitats d'Ibbotson, se sabrà el 12 de novembre.

 

Anar al contingut