imatge del final del partit
Hoquei Patins

Decepció a Reus: l'equip encara no es classifica per a la final a vuit de la Lliga de Campions

Avui han perdut tots els equips catalans en competició

Redacció Esport3Actualitzat

Jornada funesta per al Reus Deportiu a la Lliga de Campions d'hoquei patins. L'equip del Baix Camp no s'ha pogut classificar per a la final a vuit com a primer del seu grup i s'ho jugarà tot a una carta a la pista del Saint-Omer, a França.

Ha estat la conseqüència de perdre aquest vespre contra el Barcelos per 1 a 4 en un partit en què l'equip portuguès s'ha avançat amb un gol de Miguel Vieira. Just abans de la mitja part els catalans han empatat per mitjà de Francesco Compagno. En el segon període, el Barcelos ha estat més efectiu i Morais els ha avançat en el marcador. A última hora i amb el Reus atacant a la desesperada amb un jugador menys, han arribat els gols de Centeno i Rampullan, que han arrodonit la victòria lusitana.

 

Mala jornada per als catalans

Avui han perdut tots els equips catalans en competició. A banda de la derrota del Reus, també ha perdut el Barça. 3 a 4 contra el Valongo en una derrota sense conseqüències perquè els blaugranes ja tenien assegurat el primer lloc de cara a la Final a Vuit.

També derrota del Noia, que ha perdut 5 a 1 a la pista del Porto, per bé que ja no tenia opcions de passar ronda. Finalment el Calafell tampoc jugarà la final a vuit: avui ha perdut contra l'Oliveirense per 4 a 0.

Anar al contingut