Jocs Olímpics

Debut erràtic però solvent de Simone Biles a Tòquio 2020

La gimnasta nord-americana ha estat el centre d'atenció aquest diumenge amb una estrena imperfecta, però on ha deixat detalls de la seva immensa qualitat

Redacció Esport3Actualitzat

Simone Biles ha debutat aquest diumenge al pavelló Ariake amb una gran actuació on ha comès petits errors que li han fet baixar la puntuació final. La nord-americana, tot i això, ha deixat molt bones sensacions en la seva primera participació a Tòquio 2020, on defensa els títols olímpics per equips, individual absolut, de terra i de salt.

La gimnasta ha començat amb el seu exercici estrella, el terra, el de més dificultat. Biles ha fet quatre sèries acrobàtiques d'alta dificultat, la primera amb el triple doble que porta el seu nom. A la tercera, però, ha rebotat amb els dos peus fora del quadrilàter, fins i tot de la plataforma que hi ha al voltant, una acció per la qual ha estat penalitzada amb tres dècimes. Per aquest motiu, la seva puntuació total ha estat més baixa que la nota de 14,166 de la italiana Vanessa Ferrari a la sessió matinal.

Espectacle malgrat les errades

En l'exercici de salt, Simone Biles ha tornat a fallar en una de les recepcions, on ha trepitjat fora dels límits marcats. No obstant això, la nord-americana ha realitzat una gran actuació en aquesta modalitat, on ha sumat 14,699 amb una penalització de -0,3. En el segon intent ha elevat el nivell i ha aconseguit una puntuació total de 15,183.

L'única ensopegada seriosa que ha tingut Biles ha estat amb l'equip dels Estats Units a les asimètriques. Tot i que Biles ha aconseguit una bona puntuació, 14,566, no servirà perquè el seu equip pugui lluitar per les medalles. Dimarts vinent, Simone Biles tornarà a trepitjar el pavelló Ariake Gymnastics per tornar a l'acció.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut