Futbol americà

Debut amb derrota dels Barcelona Dragons a la Lliga europea (17-21)

L'equip català perd contra l'Stuttgart Surge a l'estadi municipal de Reus davant de 2.000 espectadors

Els Barcelona Dragons han debutat amb derrota a la Lliga europea de futbol americà. En el primer partit de la temporada s'enfrontaven a l'Stuttgart Surge i han acabat caient per 17 a 21. Aquest històric partit, que significava el renaixement dels Barcelona Dragons, s'ha jugat a l'estadi municipal de Reus, davant uns 2.000 espectadors

El primer "touchdown" de la nova franquícia l'ha aconseguit Toni Montón, en el segon quart. El partit ha arribat amb un marcador ajustat als últims minuts, i la victòria ha acabat sent per a l'equip alemany, gràcies a un "touchdown" que ha anotat Pascal Flöser. Al final, victòria de l'Stuttgart per 17 a 21.