"Ankara" Messi
Futbol

De Rossi: "Com li pots dir a Messi que té la sang d'orxata si té dos ous així de grans!"

El centrecampista italià critica els aficionats que diuen que el 10 del Barça té sang d'orxata i recorda el dia de la remuntada a l'Olímpic de Roma

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat la primera vegada que Daniele de Rossi ha parlat per a un mitjà de comunicació argentí, "La Nación", des que al mes de gener va rescindir el contracte d'un any que havia firmat amb el Boca Juniors. L'exjugador de la Roma, que farà 37 anys el pròxim 24 de juliol, conserva un emotiu record del poc temps que va jugar a Buenos Aires i ha criticat els aficionats argentins que diuen que Leo Messi té sang d'orxata.

Si a Itàlia expliques que a l'Argentina li diuen a Messi que té la sang d'orxata, aquí, se'n riuen, no entenen res. Com li pots dir a Messi que té la sang d'orxata si té dos ous així de grans!. Hi ha gent que té el coratge de dir-li a Messi que té la sang d'orxata assegut darrera d'un ordinador i després no té nassos per demanar-li a la seva parella el comandament de la televisió per canviar de canal. I li diuen que té la sang d'orxata a un que ha marcat més de 1.000 gols en la seva vida!.

Segons l'exmigcampista italià, Leo Messi no ha estat campió amb l'Argentina per petits detalls.

Ell va perdre dues finals de la Copa Amèrica per penals i jo soc campió del món per penals. Mira, ell té la sang d'orxata a l'Argentina i jo soc un heroi, juntament amb els meus companys, per haver guanyat el Mundial del 2006. I quina és la diferència? 5 centímetres. No pot ser, no, em nego. M'agradaria que tinguessin en compte que moltes vegades és ell el qui es carrega tot l'equip a l'espatlla.

Daniel de Rossi també ha explicat l'experiència que li ha suposat jugar contra Leo Messi, i ha recordat l'eliminació del Barça de la Champions contra la Roma la temporada 2017-2018.


Compartir el camp amb ell és una motivació. A vegades, m'adonava que, abans del partit, els meus companys el miraven amb ulls diferents, com d'admiració... i també a mi em va passar. Jo intentava no mostrar els meus sentiments, ni la meva debilitat davant d'un jugador tan gran. Quan li robes la pilota a Messi tens un sentiment diferent que si li treus a qualsevol.

Paraula de Daniele de Rossi, rendit a Leo Messi, al Boca Juniors i a Buenos Aires.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut