El jugador farà el salt a Primera a Montilivi (GironaFC)
El jugador farà el salt a Primera a Montilivi (GironaFC)
Futbol

De Madrid a Girona: l'hora de fer el salt a Primera

El lateral esquerre de 21 anys fitxa pel Girona després de formar-se tota la seva carrera al Madrid. Ve per créixer com a futbolista i competir, per primer cop, a la màxima categoria del futbol espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Jove, amb projecció, i format al planter del Madrid. Així és Miguel Gutiérrez, el lateral esquerre que ha fitxat el Girona per al seu nou projecte a Primera Divisió. Amb 21 anys, ha firmat per 5 temporades: fins al juny del 2027, i té una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros. El jugador era una de les perles de la fàbrica madridista. Ancelotti l'havia fet debutar --fins i tot-- en Lliga i a la Champions. Ara, amb el seu fitxatge pel Girona, espera fer el salt professional a Primera.

"És un pas que s'ha de fer. El salt a Primera Divisió és difícil fer-lo al Madrid. Sortir de casa era necessari i m'ajudarà a créixer a nivell futbolístic i personal. Crec que estic preparat. Haig de madurar i millorar en molts aspectes, però espero fer coses importants aquí. Míchel i el Girona m'hi ajudaran."

El nou jugador del Girona reconeix que la conversa amb l'entrenador del Girona el va convèncer per venir a Montilivi. Tenia altres pretendents, però va apostar pel projecte gironí.

"Vaig parlar amb en Míchel. Em va explicar el projecte i em va convèncer. El seu estil s'adapta a les meves característiques. Hi havia altres equips, però no vaig tenir cap dubte. Estic agraït al Girona per la seva aposta per mi i ara els vull retornar aquesta confiança."

Dissabte tindrà l'ocasió de debutar amb el Girona a Primera en el primer partit de Lliga al camp del València.

Exhaurides les 500 entrades per a Mestalla

Precisament el Girona ha informat que per al partit de diumenge a Mestalla ja s'han exhaurit les 500 entrades disponibles per a l'afició gironina. El partit es jugarà dos quarts de vuit del vespre i el club també ha posat a disposició dels seguidors autocars per anar fins a València a un preu de 40 euros.

Anar al contingut