Actualitat blanc-i-blava

De la Peña continua sent dubte per al partit de diumenge contra el Mallorca

Iván de la Peña continua sent dubte per al partit de diumenge contra el Mallorca, després d'haver-se sotmès a una nova ecografia aquest dimarts. El doctor Miquel Cervera ha explicat que la lesió muscular que es va fer el càntabre al camp del Saragossa ja ha cicatritzat, encara que no dóna per segur que pugui jugar. Sí que s'espera que De la Peña pugui disputar la tornada contra l'Artmedia de Bratislava de la Copa de la UEFA el proper 29 de setembre a Montjuïc.

Actualitzat

Mentrestant, avui ha començat el procés de recuperació David García, que dijous de la setmana passada es va lesionar de gravetat al camp de l'Artmedia de Bratislava. El manresà es recupera d'un trencament del lligament lateral intern del genoll esquerre que el tindrà apartat de la competició durant uns tres mesos aproximadament.

D'altra banda, la plantilla blanc-i-blava té avui jornada de descans aprofitant que no hi ha partit entre setmana i no tornarà als entrenaments fins demà al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

A l'Espanyol tothom respira més tranquil després de la victòria de diumenge contra el Celta. Ara toca mantenir la bona línia davant el Mallorca, el pròxim rival dels blanc-i-blaus a la Lliga. Un partit que gairebé segur que podran jugar Tamudo i Pandiani, tot i que diumenge van acabar amb molèsties. Fredson es reincorporarà als entrenaments, ja que, segons l'ecografia que li van fer ahir, no hi ha cap problema important, dependrà de les sensacions del jugador. Hi ha optimisme en l'entorn blanc-i-blau, però els jugadors demanen prudència.

Amistós contra el Terrassa

L'Espanyol disputarà aquest dimecres un amistós contra el Terrassa de la Segona B, amb motiu del centenari del club egarenc. El tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, aprofitarà per donar minuts als jugadors menys habituals com Ito, Marc Torrejón o Jonathan, i donarà descans a titulars indiscutibles com Tamudo, Rufete o Kameni.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut