Ricard Torquemada: "Busquets i De Jong van perdre moltes pilotes. Han d'adaptar-se al nou mapa"
De Jong, en un entrenament amb Sergio Busquets
Barça

De Jong: "Tenim molta confiança de cara al clàssic"

El migcampista neerlandès es mostra optimista sobre les opcions del Barça en el partit davant el Reial Madrid

Actualitzat

De la trista imatge oferta en la derrota a Getafe (1-0), el Barça ha passat a recuperar part de l'optimisme que havien generat les seves primeres actuacions de la temporada gràcies a una golejada al Ferencváros (5-1) en la seva estrena a la Champions. Frenkie de Jong, un dels indiscutibles de Ronald Koeman en aquest inici de curs, veu l'equip preparat per afrontar el clàssic de dissabte (16.00) davant el Reial Madrid

"Serà un partit difícil, els clàssics sempre ho són perquè el Madrid és un bon rival, però tenim molta confiança i tenim un gran equip. És fantàstic jugar un clàssic per veure qui està per sobre de l'altre. Ja en vaig jugar un l'any passat al Camp Nou i sents que són partits amb una atmosfera especial. Saps que és un partit del que es parla durant setmanes."

En declaracions a LaLiga, l'internacional neerlandès ha reiterat la seva decepció per no haver aixecat cap títol la temporada passada, la seva primera al Barça:

"Quan jugues en un equip com el Barça i no guanyes cap títol en una temporada, sempre és decebedor. Jo sempre aspiro a jugar bé i ajudar a guanyar títols. Al Barça sempre has de lluitar per tots els títols". 

D'altra banda, De Jong lloa la qualitat del seu company i capità, Leo Messi: "Sempre és bo comptar amb algú com ell a l'equip perquè és el millor del món".  

   

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut