Frenkie de Jong en un partit de la Lliga Europa (EFE)
Frenkie de Jong en un partit de la Lliga Europa (EFE)
Barça

"De Jong no està en venda, llevat que en tinguem la necessitat", adverteix Laporta

El president del Barça no desmenteix l'oferiment de Cristiano Ronaldo i convida Dembélé a prendre una decisió. "Seguirem parlant amb ell mentre ens interessi", ha dit

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat de fitxatges està molt parat. En el cas del Barça, tots els moviments estan pendents de l'activació d'una segona "palanca" econòmica. Hi ha diverses operacions encarrilades, però tot continua encallat. Joan Laporta ha admès, després de donar la benvinguda a Kessié, que no hi ha presses, ni tampoc urgències per vendre futbolistes. De Jong, diu, no està en venda.

"És jugador del Barça i nosaltres, llevat que en tinguem la necessitat, no el volem vendre. No està en venda. Sabem que té ofertes i, si ens interessés vendre'l, ens ho plantejaríem."

L'última trobada amb el representant de futbolistes Jorge Mendes ha disparat els rumors sobre un possible oferiment de Cristiano Ronaldo. Laporta no ho ha desmentit. Ha reconegut la conversa amb l'agent portuguès.

"Vam sopar, sí. Dilluns passat. No et concretaré si em va oferir un jugador o un altre. És un gran agent i sempre és interessant parlar amb ell. T'ajuda a conèixer el mercat."

Incertesa amb Dembélé

L'oferta a Dembélé encara està sobre la taula, i pendent d'una resposta per part del seu representant. Diu Laporta que "no hi ha pressa", però tampoc l'esperaran eternament.

"Se li ha fet una oferta i ells han respost. No han arribat al nivell de la nostra oferta. En seguirem parlant mentre ens interessi. Si no accepta la nostra proposta, no podrà ser. Si l'acceptés, ens el quedaríem."

 

 

No hi haurà noves incorporacions fins que el Barça engegui una nova operació comercial. La més imminent, la cessió d'un 15 per cent dels drets televisius. Es podria tancar en la segona quinzena de juliol. Fins aleshores, Lewandowski, Raphinha i companyia hauran d'esperar, amb el risc de deixar-los escapar.

"De pressa, no en tenim. Però som conscients que no ens podem endarrerir gaire perquè tenim alguns jugadors emparaulats. De moment, la reacció d'aquests jugadors és bona i entenen la situació. La il·lusió de venir al Barça els fa mantenir una determinada posició."

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut