Luuk de Jong celebra el gol de la victòria del Sevilla contra el Rennes (EFE/José Manuel Vidal)

De Jong dona els tres punts al Sevilla (1-0)

L'equip andalús ha generat 23 ocasions de gol davant el Rennes

Miquel RibasActualitzat

El Sevilla ha dominat a plaer el Rennes, que ha fet un joc molt conservador. L'equip de Lopetegui ha creat fins a 23 oportunitats, però no ha tingut sort de cara a porteria. El primer avís l'ha donat Munir enviant una pilota al travesser al minut 6 de joc.

En l'onze inicial la principal novetat ha estat la tornada de Koundé, després de dues setmanes de quarantena, per positiu asimptomàtic de coronavirus i la del català Joan Jordán. En canvi, Rakitic s'ha quedat a la banqueta per qüestions tècniques i l'ha substituït Oliver Torres.

En unes ocasions la falta d'encert dels davanters sevillistes i en altres l'encert del porter Gomis ha evitat la golejada. L'únic gol del partit ha pujat en el minut 55. Mil·limètrica centrada d'Acuña i De Jong ha engaltat una canonada que a sorprès el porter francès.

Posteriorment,  De Jong de cap ha fet lluir al porter Gomis, de llarg el millor del Rennes. Rakitic ha sortit al camp en el minut 76 per controlar el centre del camp i evitar alguna sorpresa. En el minut 79, el jugador empordanès Joan Jordán ha pogut fer el 2 a 0, però la pilota a picat al travesser.

Després d'aquesta victòria al Sanchez Pizjuan, El Sevilla i el Chelsea, que s'ha imposat al camp del Krasnodar per 0 a 4, lideren el Grup I de la lliga de campions amb quatre punts cadascun.