BARÇA

De Jong, a TV3: "Em pensava que el Barça no em volia per ser clau a l'equip"

En una entrevista exclusiva al programa "Onze", el neerlandès confessa que al principi va dubtar de fitxar pel conjunt blaugrana perquè no es veia com un futbolista important. Afirma, a més, que li agradaria que Messi continués al club i assegura que el seu bon moment encara té marge de millora.

Lluís Canut / Francesc GarrigaActualitzat

Frenkie de Jong, un dels futbolistes més en forma ara mateix de la plantilla del Barça, ha atès TV3 en una entrevista en exclusiva. El jugador holandès explica, entre altres coses, que el vestidor viu aïllat de tot el soroll que hi ha al voltant del club, com per exemple, la filtració del contracte de Messi o l'aparició de l'informe sobre Eric Garcia i la situació dels centrals destapat per Televisió de Catalunya. De Jong s'expressa amb contundència.

"No ens afecta tot el que passa a fora. El vestidor està blindat."

De Jong passa pel millor moment de joc des que va arribar a Barcelona. El canvi de sistema l'ha afavorit i li ha donat més llibertat i més arribada a l'àrea rival. En el que va de temporada, el neerlandès ha fet 5 gols i ha donat 4 assistències en els 28 partits en què ha participat. Des de la modèstia que el caracteritza i amb un castellà cada cop més perfeccionat, admet que encara pot millorar més.

"No sé si podem dir que és el meu millor moment des que vaig arribar al Barça. És veritat que estic marcant més gols i, quan la gent veu que marques gols, sembla que tot vagi més bé. Però ara ho de mantenir en el temps, he d'allargar aquest bon moment. Sento que estic bé i còmode, però sé que he de demostrar més encara la meva qualitat i ajudar més l'equip. Tinc marge de millora."

Preguntat per la situació de Leo Messi, De Jong admet que li agradaria que l'argentí continués vestit de blaugrana en el futur.

"M'agradaria que Messi continués l'any que ve amb nosaltres. Però és un tema sobre qual jo no puc dir res. Ell ha de decidir què vol fer amb el seu futur. Va ser un dels factors que em van fer decidir a venir al Barça. No el més important, però sí un dels factors que van influir en la decisió. Porta 15 anys sent el millor jugador del món. Quan jo en tenia 12, ell ja era el millor jugador del món. Poder jugar al seu costat és fantàstic."

De Jong també ha admès que va estar dubtant de fitxar pel Barça perquè tenia la sensació que no el volien per ser un jugador clau a l'equip.

"Vaig estar dubtant al principi perquè em pensava que el Barça no em volia per ser clau a l'equip. Però finalment Bartomeu va viatjar a Amsterdam i em va convèncer. També vaig preguntar pel Barça a Koeman i només em va dir coses positives."

El migcampista neerlandès també ha confessat que està guadint molt cada dia de ser al Barça.

"Encara no he guanyat un títol, però estic gaudint molt, estic entrenant-me amb els millors del món. El temps està molt bé aquí, la gent, la ciutat, estic gaudint molt al club, encara que amb la Covid és més difícil perquè la família no pot venir a visitar-nos."

De Jong, que ara té 23 anys, té contracte amb el Barça fins al juny de l'any 2026.

 

ARXIVAT A:
MessiKoeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut