Iker Bravo celebrant un gol a les categories inferiors del Barça
Iker Bravo celebrant un gol a les categories inferiors del Barça
futbol

De capità del cadet del Barça a fitxar pel Madrid en només un any

"He tingut la sort de créixer al millor club del món", amb aquestes paraules Iker Bravo s'acomiadava del Barça el juny del 2021, camí d'Alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha arribat a un principi d'acord amb el Bayer Leverkusen per a la cessió amb opció de compra d'Iker Bravo. D'aquesta manera el club blanc consuma el sorpasso a l'Atlètic de Madrid, el primer club de l'Estat que havia pugnat amb força per endur-se aquesta joia de Sant Cugat del Vallès. Una perla formada a la Masia, d'on va sortir fa poc més d'un any.

Bravo va néixer fa 17 anys i quan en tenia només 5 va ser reclutat a l'acadèmia blaugrana. La seva corpulència el va convertir en un dels davanters centre amb més projecció del futbol formatiu blaugrana, una factoria prolífica pel que fa a migcampistes però tradicionalment mancada de referents en aquesta posició d'atac.

L'evolució de Bravo a can Barça, però, es va interrompre quan al capità del cadet li va tocar fer el salt a juvenil. Li oferien jugar al B. Ell considerava que el seu lloc estava un esglaó més amunt. La insistència de l'equip de l'"aspirina" va convèncer el futbolista i la seva família. No obstant això, a la seva carta de comiat no hi faltava l'agraïment al Barça: "He tingut la sort de créixer al millor club del món. [...] Tant de bo el futbol ens permeti retrobar-nos aviat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iker Bravo (@ikbravo9)

Primera parada al Castilla

Paraules escrites el juny del 2021. Un estiu més tard, i després d'un debut precoç a la Bundesliga, l'ariet titular de la selecció espanyola sub-19 aterra al Madrid.

De moment, farà parada al Castilla de Raúl González, una llegenda de l'àrea amb qui pot seguir creixent.

Anar al contingut