Barça

David Villa serà presentat avui com a jugador del Barça per les pròximes quatre temporades

Prop d'un centenar de persones han rebut amb aplaudiments i crits de suport l'últim fitxatge del Barça, David Villa, en el seu primer acte oficial com a jugador blaugrana: la compareixença davant dels mitjans gràfics al costat de l'escut de les oficines del club. El davanter asturià serà presentat oficialment aquest divendres, a partir de les 13.30 hores, a la Sala París del Camp Nou, després de sotmetre's al reconeixement mèdic previ a la firma de contracte. Villa ha posat aquest dijous davant dels fotògrafs i càmeres a l'entrada de les oficines del club, una tradició establerta ja des de fa uns quants anys amb tots els fitxatges del club.

Actualitzat
Aquest matí, a les vuit, David Villa passarà la corresponent revisió mèdica i, tot seguit, firmarà el contracte que el lligarà amb el Barça les pròximes quatre temporades. El davanter asturià va arribar dijous a la tarda a Barcelona i ja es va deixar veure per les instal·lacions del club. Aquest migdia, al voltant de dos quarts de dues, serà presentat de forma oficial en un acte que se celebrarà a la Sala París del Camp Nou.

Tot seguit s'obriran les portes de l'estadi blaugrana perquè els aficionats que ho vulguin puguin veure per primera vegada Villa amb la samarreta blaugrana damunt la gespa. El davanter asturià està convençut que la seva adaptació a l'equip serà fàcil. Coneix perfectament la Lliga i també el gruix de jugadors del Barça, amb qui ha coincidit moltes vegades a la selecció espanyola. Els internacionals blaugrana han estat, de fet, els primers a donar-li la benvinguda i han valorat de forma molt positiva la seva incorporació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut