Futbol

David Villa s'acomiada del futbol amb un emotiu homenatge a l'estadi del Vissel Kobe

L'asturià posa punt final a la seva carrera com a professional, tot i que encara li queda disputar la Copa Emperador a finals d'any

Laura BruguésActualitzat

David Villa posa punt final a la seva carrera com a futbolista professional amb la samarreta del Vissel Kobe. Tot i que encara li queda disputar la Copa Emperador a finals d'any, el d'aquest dissabte ha estat el seu últim partit de lliga.

Jornada emotiva per a l'asturià, que en tot moment ha estat acompanyat per la seva parella, Patricia González, i els seus tres fills, Zaida, Olaya i Luca. Villa s'ha pogut acomiadar de la que ha estat la seva afició, la del Vissel Kobe, i dels seus companys al club japonès durant aquest any, després d'una llarga trajectòria en què ha destacat la seva etapa a l'Sporting, el Saragossa, el València, el Barça i l'Atlètic de Madrid; essent el màxim golejador de la història de la selecció espanyola.

Durant l'homenatge hi ha hagut foto de família amb el Vissel Kobe i també amb alguns dels seus trofeu més preuats, la Champions amb el Barça més tres Lligues i i tres Copes aconseguides amb diversos equips. I el Mundial.

L'emoció de Villa s'havia posat de manifest abans de saltar al terreny de joc, per disputar el seu últim partit de lliga contra el Júbilo Iwata. L'afició l'ha rebut amb el seu dorsal 7 i una foto seva amb tots els trofeus. Un dels punts àlgids el gol que ha marcat de penal en el triomf per 4-1 i que ha celebrat amb la seva família.

La gran ovació se l'ha endut quan ha estat substituït al minut 82. Pas previ a l'homenatge que vindria després del partit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut