Barça

David Villa rep l'alta mèdica i comença la fase final de la seva recuperació

El jugador del Barça David Villa, que es va lesionar greument el desembre durant la disputa del mundial de clubs, ha rebut aquest dimarts a la tarda l'alta mèdica. Villa té l'alta mèdica, però no l'esportiva, i s'haurà de posar a to per poder tornar a jugar un partit oficial.

Actualitzat
El jugador del Barça David Villa, que es va lesionar greument el desembre passat durant la disputa del Mundial de clubs, ha rebut aquest dimarts a la tarda l'alta mèdica. Villa té l'alta mèdica però no l'esportiva, i s'haurà de posar a to per poder tornar a jugar un partit oficial.

Villa s'estava entrenant a part dels seus companys sense l'alta, tot i que havia deixat clar que es moria de ganes de poder a treballar amb normalitat. Només li faltava l'alta mèdica, i els metges del Barça, Ricard Pruna i Ramon Cugat, han confirmat que Tito Vilanova podrà tornar a comptar amb ell pròximament. Haurà d'estar uns dies més amb els recuperadors per acabar de posar-se a to per a la pràctica esportiva. En concret el Ramon Cugat ha dit: "Villa ja no està en mans de metges. Ara està en mans dels recuperadors, però encara no està llest per competir".

Els últims set mesos han estat durs per a David Villa. El mes de desembre es va trencar la tíbia mentre disputava el Mundial de clubs, i això va fer que es perdés tota la temporada. Ni Lliga, ni Eurocopa, ni Jocs Olímpics. Aquest dimarts ha vist la llum al final del túnel

Muniesa estarà sis o vuit mesos de baixa

Els metges del Barça han comunicat l'alta de Villa en la roda de premsa per informar del desenvolupament de l'operació del jove del planter Marc Muniesa. A més del lligament creuat anterior del genoll dret, els metges han confirmat que el jugador també tenia una lesió associada al menisc intern, que ha estat cosida. El temps de recuperació total de Muniesa pot oscil·lar entre els 6 i 8 mesos.  A més, el doctor Ricard Pruna ha comunicat que Andreu Fontàs, també lesionat greument, podria rebre l'alta mèdica cap el 7 d'agost. Així l'infermeria blaugrana es va buidant d'efectius, tot i que encara hi ha jugadors com Thiago i Isaac Cuenca. L'evolució de Thiago és molt bona i a finals de setmana podria tornar a córrer.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut