David Villa ha tingut una presentació multitudinària (@vissel_kobe)
Futbol internacional

David Villa, presentat com a nou jugador del Vissel Kobe

Després de posar el punt final a la seva estada al futbol dels Estats Units, el davanter asturià ara enfilarà la recta final de la seva carrera a la Lliga japonesa, als 37 anys, on tornarà a ser company d'equip del seu amic Andrés Iniesta

Actualitzat

David Villa ha estat presentat aquesta matinada com a nou jugador del Vissel Kobe. Després de posar el punt final a la seva estada al futbol dels Estats Units, el davanter asturià ara enfilarà la recta final de la seva carrera a la Lliga japonesa, als 37 anys. I ho farà al costat d'Andrés Iniesta. Tots dos van compartir vestidor a Barcelona i ara ho faran a Kobe. A la multitudinària presentació també hi va volgut participar l'entrenador de l'equip, Juanma Lillo.

Precisament, Andrés Iniesta ha fet una visita de cortesia al primer ministre japonès, Shinzo Abe, acompanyat pel propietari del Vissel Kobe, Hiroshi Mikitani. El jugador manxec i Abe han intercanviat opinions sobre el país i els seus reptes esportius i finalment l'exfutbolista blaugrana li ha lliurat una samarreta del seu equip amb el dorsal 8.

Anar al contingut