Puig executant un cop durant l'Open dels Estats Units (EFE)
Golf

David Puig supera el tall a l'Open dels Estats Units i obté una plaça per als Jocs

El golfista de la Garriga serà el company de Jon Rahm a la delegació espanyola a París 2024

Redacció Esport3Actualitzat

David Puig ha aconseguit una doble fita a l'Open dels Estats Units. Amb un sensacional recorregut de 2 cops sota el par en la segona jornada, el golfista de la Garriga ha aconseguit passar el tall en un dels tornejos més importants del golf mundial, fet que li dona el bitllet per ser als pròxims Jocs Olímpics de París.  

El català, de 22 anys, serà el representant de la delegació espanyola amb Jon Rahm. Tot i ser jugador de la LIV Golf, la Superlliga saudita, que no puntua de cara als Jocs, la seva participació al circuit asiàtic li ha permès sumar punts. Li calia passar el tall a l'Open dels EUA per superar Jorge Campillo, l'altre aspirant a la plaça olímpica.

"Participar a uns Jocs Olímpics és un somni per a qualsevol esportista. Bé, és un dels meus somnis, per descomptat. Provarem de guanyar una medalla per a Espanya"

 

Puig es troba ara amb 4 cops sobre el par al torneig nord-americà, molt lluny del líder, el suec Ludvig Aberg, que presenta 5 cops sota el par després de les dues primeres jornades.  


 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut