David Moyes ha estat presentat com a nou entrenador de la Real. (Foto: EFE)
David Moyes ha estat presentat com a nou entrenador de la Real. (Foto: EFE)
Futbol

David Moyes: "M'assemblo més a Mourinho que a Guardiola"

David Moyes ha sigut presentat aquest dijous com a nou tècnic de la Reial Societat. L'exentrenador del Manchester United ha explicat que el seu model futbolístic s'apropa més al de Mourinho que al de Guardiola.

Actualitzat

La Reial Societat ja té nou entrenador. Aquest dijous ha estat presentat David Moyes, que arriba per substituir a Jagoba Arrasate com a tècnic de l'equip basc. Durant la presentació, Moyes ha fet una declaració d'intencions afirmant que el seu estil futbolístic s'assembla més al de José Mourinho que al de Pep Guardiola.

El nou entrenador s'ha mostrat molt optimista de cara a la nova etapa que té a Sant Sebastià: "Vull un equip ambiciós i la Reial ho és. M'agrada guanyar i depèn dels resultats, l'equip està en ascens, sé que només hem guanyat dos partits en Lliga, però sobre els que hem de construir moltes coses. He estat als entrenaments, he vist molta positivitat i passió".

El motiu del seu fitxatge, segons ha explicat a la roda de premsa, ha sigut la "passió del president Aperribay pel club", que l'ha acabat convencent. L'ex de l'Everton ha afirmat també que ja coneix l'equip des de fa anys: "Per casualitat, he seguit la Reial molts anys. Recordo el 1982-83 quan vaig venir amb el Celtic per jugar contra la Reial. Conec molt la preciosa ciutat i, per casualitat, els vaig veure jugar a Aberdeen".

Després d'haver visitat els seus nous jugadors a la ciutat esportiva de Zubieta dimecres passat, el nou tècnic ha desvelat que també té la intenció de reunir-se amb l'anterior entrenador, Jagoba Arrasate.

Anar al contingut