Actualitat blaugrana

David Moner apunta al 6 de juliol com a data per celebrar el vot de censura contra Laporta

David Moner, president de la taula del vot de censura contra la junta directiva del Barcelona, ha presentat aquest divendres a les oficines del club l'acta definitiva de resolució de la taula, a l'hora que ha apuntat de manera oficiosa al 6 de juliol com a data idònia per celebrar el referèndum. La junta directiva del club es reunirà dimarts que ve per estudiar l'acta i fixar de manera definitiva la data de les votacions, presumiblement el diumenge 6 de juliol.

Actualitzat

El president i la secretària de la taula, David Moner i Pilar Navarro, respectivament, s'han presentat a les instal·lacions del club per presentar l'acta oficial, que recull cinc dels nou arguments en els quals Oriol Giralt, promotor de la moció de censura, ha sustentat la seva iniciativa.

Cinc arguments per defensar la moció

La taula ha justificat la presentació de la moció en cinc arguments: la "deficient" gestió esportiva del primer equip de futbol; a més de la seccions de bàsquet i futbol; la inserció de la publicitat d'Unicef sense prèvia consulta als socis; la judicialització del club i la polèmica actitud del president, Joan Laporta, en diversos actes públics, com el cas del partit mundial de penyes a l'Hospitalet de Llobregat.

Encara que la data oficial de la votació es decidirà dimarts que ve, Moner ja va avançar que "el més probable" és que se celebrin el 6 de juliol, la qual cosa permetrà a la junta directiva tancar formalment l'exercici corresponent a la temporada 2007-2008. "Ha estat un acte protocol·lari en què hem presentat davant de notari el requeriment oficial per a la votació de censura", ha confirmat Moner. El secretari de la junta, Xavier Cambra, ha estat l'encarregat de recollir l'acta oficial de la taula, en la qual s'ha inclòs l'escrit presentat inicialment per Oriol Giralt per fonamentar la moció i les al·legacions posteriors presentades per la junta directiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut