David Luiz lesionat a la gespa (Reuters)

David Luiz i Thiago Motta es lesionen en el triomf del PSG sobre l'Olympique de Marsella

El PSG manté el liderat de la Lliga Francesa, però perd per lesió David Luiz i Thiago Motta deu dies abans del partit d'anada dels quarts de la Lliga de Campions, contra el F. C. Barcelona

El Paris Saint Germain, rival del F. C. Barcelona en els quarts de final de la Lliga de Campions, s'ha imposat en el clàssic de la lliga francesa derrotant l'Olympique de Marsella per 2 a 3. Els locals s'han avançat amb un gol d'Andre-Pierre Gignac, compensat amb un altre de Matuidi pels de Laurent Blanc. Gignac ha tornat a marcar en el minut 43. En el minut 4 de la segona meitat Marquinhos ha empatat novament el marcador i 2 minuts més tard Jérémy Morel, en pròpia porta, ha fet el definitiu 2 a 3.

El PSG manté el liderat de la seva lliga amb aquesta victòria amb 1 punt d'avantatge sobre el Lió i 6 sobre l'Olympique de Marsella. Aquests tres punts, però, li poden sortir molt cars. El central brasiler David Luiz ha deixat el partit en el minut 35, amb una punxada a la cuixa esquerra. Thiago Motta ha notat molèsties en el gluti en el temps afegit, però no ha pogut ser substituït perquè el seu equip ja havia fet els tres canvis. D'aquí a 10 dies, el 15 d'abril, disputarà a casa l'anada de quarts de la Lliga de Campions contra el Barça. Hi ara mateix preocupa si podrà recuperar aquests dos jugadors per aquesta cita.

El diumenge ha estat força accidentat pels parisencs. El seu autocar ha estat rebut a cops de pedra per aficionats marsellesos a la seva arribada al Velodrome. Un dels vidres del frontal del vehicle s'ha trencat, per sort sense causar ferits.