David López, en una imatge d'arxiu (@RCDEspanyol)
Espanyol

David López s'estarà de dues a tres setmanes de baixa per una lesió als isquiotibials

El central de l'Espanyol pateix una lesió fibril·lar de grau I a la unió miotendinosa de l'isquiotibial esquerre, una lesió muscular que el tindrà un mínim de 15 dies apartat dels terrenys de joc

Actualitzat

David López s'estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió als isquiotibials de la cama esquerra que es va fer durant el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Vila-real. El central de l'Espanyol es va haver de retirar lesionat durant el duel contra els groguets al RCDE Stadium i les proves mèdiques han confirmat que pateix una lesió fibril·lar de grau I a la unió miotendinosa de l'isquiotibial esquerre, una lesió muscular que el tindrà un mínim de 15 dies apartat dels terrenys de joc.

Per la seva banda, el lateral esquerre Adrià Pedrosa, que també es va lesionar en el duel de Copa contra el Vila-real, té un edema al terç proximal de l'isquiotibial dret i el seu període de baixa es redueix de set a deu dies. Tots dos futbolistes ja han començat el treball de fisioteràpia amb els serveis mèdics del club amb l'objectiu de reaparèixer el més aviat possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut