David López s'ha entrenat per primer cop amb els seus companys (RCDE)
Espanyol

David López participa en el primer entrenament amb l'Espanyol l'endemà de l'empat amb el Màlaga

L'últim fitxatge blanc-i-blau, David López ha fet el primer entrenament amb la resta de companys a la ciutat esportiva Dani Jarque. El capità Víctor Sánchez ha explicat, l'endemà de l'empat, que l'equip "necessita confiança"

Actualitzat

L'endemà de l'empat amb el Màlaga, l'Espanyol ha tornat a la feina. Ho ha fet la ciutat esportiva Dani Jarque amb una novetat, l'última incorporació blanc-i-blava, David López, que s'ha entrenat per primer cop a les ordres de Quique Sánchez Flores. 

La remuntada del Màlaga que es va viure davant de l'afició ha estat un cop per als blanc-i-blaus, que avui han parlat per boca de Víctor Sánchez. El capità ha explicat que l'equip "necessita confiança i sentir-se fort, saber reaccionar i animar-se quan les coses vagin malament". Víctor Sánchez, ahir reconvertit en lateral esquerre, ha lamentat els errors a la línia defensiva en aquest inici de curs. El jugador blanc-i-blau, fins i tot, no ha descartat la col·laboració d'un psicòleg: "Qualsevol ajuda seria benvinguda per solucionar aquests errors. S'ha de tenir més fortalesa". 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut