Espanyol

David López, il·lusionat amb l'Espanyol de cara a la represa de la lliga: "Pot ser un reset i beneficiar-nos"

El capità blanc-i-blau admet que la plantilla s'hi deixarà la pell per aconseguir la salvació en les onze jornades que falten per acabar la lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Després de completar la sessió d'entrenament d'aquest divendres, David López ha comparegut en roda de premsa per valorar com veu l'Espanyol ara que la represa de la competició ja té data fixada. El capità blanc-i-blau és molt conscient que la situació és delicada tenint en compte que el conjunt perico és l'últim classificat de la Primera Divisió, però es mostra del tot esperançat per aconseguir la salvació en els onze partits que falten per disputar:

"Ara hem de tornar a començar de zero i alguns encara no estan al nostre nivell. Els necessitem a tots i més en aquestes 11 jornades tan comprimides en el temps. Pot ser un reset i beneficiar-nos. Tenim un repte molt complicat. Suposarà molt desgast físic i mental. Hem d'estar preparats. Ens partirem la cara perquè succeeixi"

 

El risc de lesió després de l'aturada

"Hem d'anar vigilant amb la idea de no lesionar-nos. Tres setmanes és poc, però cada vegada anem agafant millors sensacions. Serà una lliga d'11 jornades amb risc de lesió. Hem d'anar dia a dia"

 

La "nova normalitat" a la lliga

"La competició s'ha desvirtuat perquè hi haurà molts canvis respecte al que era una temporada normal. Tenim un repte molt important al davant. Hem d'utilitzar totes les armes perquè això no ens importi. Hem d'estar preparats"

 

La por de contagiar-se

"És inevitable. En la societat tots tenim certa por quan anem al supermercat o a passejar amb els nostres fills. En el futbol estic amb persones amb les quals no puc mantenir la distància social, no puc portar mascareta o rentar-me les mans. Contra això, no hi podem fer res. Hi ha jugadors que ens queixem d'això, però als meus companys els dic que hem passat dos mesos molt durs i que ara hem de ser més curosos que mai"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut