David López s'ha retirat de l'entrenament abans d'hora (@RCDEspanyol)
Espanyol

David López no entra en la convocatòria del partit de l'Espanyol al Bernabéu

En la darrera sessió de preparació, el central blanc-i-blau no ha sortit al camp amb la resta de jugadors i no ha entrat en la convocatòria de Rubi

Actualitzat

L'Osca-Reial Societat d'aquest vespre enceta la cinquena jornada de Lliga a Primera Divisió, en què hi haurà dos plats forts per als equips catalans. A més del Barça-Girona de diumenge, demà té partit l'Espanyol, que intentarà sorprendre el Reial Madrid, a casa seva, al Santiago Bernabéu. 

Els periquitos són quarts en la classificació i estan carregats de moral després del bon inici de temporada que estan fent. Aquest matí, l'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i ho ha fet sense David López, que arrossega molèsties al quadríceps esquerre des de fa dies.

Finalment, el jugador no ha entrat en la convocatòria per jugar al Bernabéu. Són també baixa Pipa i Àlex López. En canvi, són altes Pedrosa i Òscar Duarte.

 

L'Espanyol, fins ara, ha guanyat 2 partits, n'ha empatat un i només ha sumat una derrota. L'arribada de Rubi a la banqueta ha portat aires nous a l'equip.

Anar al contingut