Girona

David López: "Independentment de com estigui l'Espanyol, per a mi és un partit atractiu"

David López s'enfrontarà al seu exequip aquest dissabte a Montilivi (14.00). El de Sant Cugat segueix les evolucions de l'Espanyol des de Girona

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El juny passat posava punt final a 8 temporades amb l'Espanyol. Des de finals de juliol, el seu dia a dia és a Girona, on s'ha instal·lat amb la família. David López s'enfrontarà aquest dissabte per segon cop al que ha estat l'equip de la seva vida:

"Ara mateix crec que estan passant pel pitjor moment de la temporada. Independentment de com estigui la situació, per mi és un partit atractiu, és un partit que m'agrada jugar. Va ser molt emocionant el partit a Cornellà-el Prat i segurament serà molt emocionant aquí a Montilivi, però òbviament no m'agrada que el fet que nosaltres puguem guanyar posi en una situació complicada l'Espanyol".

Torna a compartir vestidor amb Stuani, amb qui se les va tenir a l'RCDE Stadium quan defensava la samarreta blanc-i-blava. Aquell incident ja és aigua passada:

"Vam parlar el primer dia, ho vam solucionar. Vam girar full i ja està. Tot va quedar en una anècdota".

David López torna a tenir de company Bernardo. Manté bona relació amb Juanpe i Juan Carlos i l'ha sorprès Oriol Romeu, amb qui no havia coincidit:

"És una altra persona amb qui a fora del camp també hi tinc molt bona relació, tenim molts punts en comú i és una persona molt interessant".

El central blanc-i-vermell ha aparcat els estudis d'arquitectura, una disciplina amb la qual troba punts en comú amb el futbol:

"Intentes buscar espais dins del camp, intentes buscar distàncies i relació amb els companys...".

Ha firmat per dues temporades més una d'opcional. David López ha canviat el blanc-i-blau pel blanc-i-vermell.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut