Espanyol

David López és el convidat del "Hat-trick Espanyol" (20.55, Esport3)

David López, un dels jugadors més destacats del partit amb l'Atlètic de Madrid i un dels fitxatges revelació dels blanc-i-blaus serà al "Hat-trick Espanyol" d'aquest diumenge (20:55, Esport3). López va reconèixer que contra l'Atlètic va ser "un dels partits en què més vaig córrer. Al minut 75 vaig dir a l'entrenador que estava força cansat. L'ovació va ser molt emocionant, l'ànim de l'afició va ser la cirereta de l'enfrontament. Va ser una experiència que no oblidaré".

Actualitzat

David López, un dels jugadors més destacats del partit amb l'Atlètic de Madrid i un dels fitxatges revelació dels blanc-i-blaus serà al "Hat-trick Espanyol" d'aquest diumenge (20:55, Esport3). López va reconèixer que contra l'Atlètic va ser  "un dels partits en què més vaig córrer. Al minut 75 vaig dir a l'entrenador que estava força cansat. L'ovació va ser molt emocionant, l'ànim de l'afició va ser la cirereta de l'enfrontament. Va ser una experiència que no oblidaré". David López és un fix en l'onze inicial de l'equip des que va arribar procedent de l'Osca a l'estiu i assenyala que és important haver "recuperat la intensitat" ja que segons ell és "la línia que s'ha de seguir l'equip".

Abraham González, que va ser atès al terreny de joc després d'un cop de cap amb Mario Suárez, ha treballat amb normalitat a Sant Adrià tot i els dos punts de sutura al pòmul dret que va rebre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut