Espanyol

David López: "Ara toca millorar els números fora de casa"

El central de Sant Cugat es mostra convençut que l'Espanyol pot obtenir el seu primer triomf com a visitant al camp de l'Alabès

Actualitzat

L'Espanyol és un dels equips més sòlids al seu camp, però els seus números baixen quan juga com a visitant. Tant és així que l'Espanyol encara no s'ha estrenat fora de casa, on ha empatat tres partits i n'ha perdut dos.

Per això, els jugadors creuen que la visita al camp de l'Alabès (dissabte, 18.30) pot ser propícia per trencar aquesta ratxa, tenint en compte que el conjunt vitorià, cuer a la categoria, encara no ha guanyat a casa. Així ho ha reflectit en sala de premsa David López, que creu que "és el moment de millorar les nostres estadístiques fora de casa. Sabem que l'Alabès passa per un moment complicat i nosaltres hi anem amb moltes ganes", ha comentat.  

El central blanc-i-blau, preguntat per si li faria il·lusió ser convocat amb la selecció espanyola, ha comentat que "seria un somni. Ja és un orgull ser en una preselecció, però si ara no hi vaig seguiré treballant igual perquè sé que estic fent les coses bé", ha indicat.  

Marc Navarro, al marge

Per al desplaçament a Mendizorrotza, Quique Sánchez Flores disposarà de tots els seus efectius excepte de Marc Navarro, que s'ha entrenat al marge pel seu esquinç de turmell. El lateral badaloní, que va jugar infiltrat contra el Llevant, és dubte per al partit de dissabte. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut