CICLISME

David Gaudu s'emporta la dissetena etapa de la Vuelta en solitari i Primoz Roglic ja és el virtual campió

El coll de La Covatilla ha dictat sentència i Primoz Roglic guanyarà la Vuelta tot i el gran treball de Carapaz en els últims quilòmetres

Redacció Esport3Actualitzat

Richard Carapaz ha fet tota una exhibició en l'ascens al coll de La Covatilla, però Primoz Roglic s'ha adjudicat virtualment la segona Vuelta consecutiva després de l'ajuda que ha tingut de l'equip Movistar en l'últim quilòmetre. L'eslovè lidera la general amb 24 segons d'avantatge respecte a l'equatorià de l'Ineos. A falta de l'etapa de tràmit de Madrid, acompanyen Roglic al podi Richard Carapaz i el britànic Hugh Carthy (Education First), segon i tercer respectivament.

Si l'etapa de 178 quilòmetres entre Sequeros i La Covatilla ja era prou extrema, amb sis colls de muntanya, els corredors han hagut d'afrontar un recorregut amb pluja, vent i fred. La victòria d'etapa ha estat per al francès del Groupama, David Gaudu, que ha sabut neutralitzar els atacs de Ion Izaguirre i s'ha imposat en la 17ena etapa.

El bretó, de 24 anys, va guanyar a La Farrapona i aquest dissabte ha tornat a lluir-se en solitari a La Covatilla, on ha entrat celebrant el seu doblet amb un temps de 4h.54.32, a una mitjana de 36,3 km / hora.

Aquest diumenge, la divuitena i última etapa de la Vuelta es disputarà a la Comunitat de Madrid, amb un trajecte de 139,6 quilòmetres amb sortida a l'Hipòdrom de la Zarzuela i la meta al costat de la plaça de Cibeles, al cor de la capital.

 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut