Espanyola

David García assegura que l'Espanyol no té pressió i sí moltes ganes de trencar la ratxa de derrotes

A més de trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives, l'Espanyol té un argument de pes per guanyar diumenge, ja que si és la Reial Societat qui s'emporta els tres punts, avançarà els blanc-i-blaus en la classificació. Això ho saben els jugadors de Mauricio Pochettino, tot i que no es volen capficar amb la possibilitat de desaparèixer de la zona de classificació per a competicions europees. David García, que ja s'ha entrenat sense màscara, ha dit que ja "tenim ganes de sortir d'aquesta dinàmica i més jugant a casa. L'única pressió que tenim és la de tornar a guanyar, estem acostumats a sumar victòries i és el que volem".

Actualitzat
El lateral esquerre ha valorat el calendari de l'equip espanyolista, amb dos partits seguits a casa contra Reial Societat i Mallorca. "Hem de guanyar aquests dos partits com sigui. És una bona oportunitat. A més, a la segona volta tots els equips es juguen alguna cosa i van a totes", ha apuntat. Finalment, David García ha confessat que serà "estrany" tenir l'exespanyolista Raúl Tamudo com a rival aquest dissabte: "Són molts anys en els quals ha estat un company, però és una anècdota. El futbol és així i la gent el rebrà bé a Cornellà-el Prat, encara que quan comenci el partit serà un rival més".

Callejón i Duscher no acaben l'entrenament

Els espanyolistes José Callejón i Aldo Duscher s'han retirat amb problemes de l'entrenament d'aquest dijous, encara que en principi no hi hauria d'haver impediments perquè entressin a la llista de convocats per al partit contra la Reial Societat de dissabte a Cornellà-el Prat. El davanter Callejón s'ha fet una contusió al peu dret, mentre que el migcampista argentí Duscher té una lleugera sobrecàrrega al gluti dret.

Iván Alonso, presència dubtosa

Iván Alonso, de la seva banda, segueix al marge de l'equip per una sobrecàrrega a l'adductor dret i és seriós dubte per al pròxim partit a casa. El davanter uruguaià i els metges blanc-i-blaus decidiran aquest divendres si està en condicions per entrar en la convocatòria, encara que la seva presència és poc probable. La resta de lesionats, els migcampistes Baena i De la Peña, s'han exercitat a un ritme menor. Els dos jugadors segueixen amb una evolució correcta, mentre que el central Juan Forlín, operat dimarts passat d'una doble fractura a la mà esquerra, ha visitat els seus companys a la Ciutat Esportiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut