Espanyol

David Gallego: "Tenim plantilla suficient per fer un onze que estigui al cent per cent"

Després del debut amb empat a la fase de grups de la UEFA Europa League, l'Espanyol s'enfronta aquest diumenge a la Reial Societat en hora poca habitual, les 14.00

Actualitzat

Com està l'equip?

"Estem bé, crec que arribem i tenim plantilla suficient per fer un onze que estigui al 100%. Evidentment hi ha jugadors que els hi costa més recuperar i potser no estan al cent per cent i jugaran altres, i jugadors que venen de lesions que hem de tenir cura perquè no podem perdre jugadors ara que venen tants partits seguits. Dit això, estic segur que demà l'onze que tregui donarà molta guerra. Aquests dies hem recuperat l'estat físic perquè jo pugui escollir demà, a la vegada hem corregit coses."

 

David López i Piatti estan per entrar a la convocatòria?

"Estan molt a prop. Una cosa és l'alta mèdica i l'altra és l'alta competitiva. Encara queda una sessió més. És una molt bona notícia. S'estan adaptant al treball de la setmana."

 

Perills de la Reial Societat?

"La Reial ve amb un estat anímic boníssim. És dels equips més en forma del campionat. És un equip que m'agrada molt la proposta de joc. Estan molt ben treballats, desgasten molt al rival, tenen molta possessió. Té un equip que inicia molt bé, que circula molt bé. Dalt té jugadors molt determinants, el quartet més ràpid de la categoria. És un equip que està en un moment molt dolç, o estem molt junts i ordenats o ens faran molt de mal."

 

Jugar a les 14.00 condiciona?

"És el que hi ha, adaptar-nos, el tema és el dinar del mateix dia. L'únic que hem de canviar és l'esmorzar i el dinar. Som professionals i ens hem d'adaptar."

 

Víctor Gómez pot formar part de la convocatòria?

"De Corchia seguim veient la seva evolució. Víctor ha participat uns dies amb nosaltres però també han participat altres jugadors. Tinc molt en compte la gent del filial. Víctor avui no està amb nosaltres i demà competirà amb el filial."

 

Els jugadors estan amb ganes de celebrar una victòria amb la seva afició?

"La nostra idea és intentar créixer i ser millors cada setmana. El fet de no guanyar ens frustra i volem guanyar tots els partits i, si hem de guanyar, que sigui amb la nostra gent. L'altre dia, l'equip va enganxar la gent, i es veia una energia molt positiva a l'estadi, i això és conseqüència de la nostra feina. La nostra idea és superar el rival. No ens faltarà ni l'u per cent d'insistència."

 

L'altre dia van faltar molts abonats

"És un número que no puc negar. A mi em va fer la sensació que hi havia molta més gent. Els que no van venir hem d'intentar que també s'enganxin."

 

Calleri està al cent per cent?

"Calleri venia de quatre mesos sense fer un partit, de dues setmanes de tocar pilota, i va jugar, i dijous no estava per iniciar, estava per ajudar."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut