Espanyol

David Gallego: "L'equip ha competit bé; això acaba de començar"

El tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat satisfet amb l'actuació de l'equip, però ha apuntat que "falten moltes setmanes d'entrenament"

Actualitzat

David Gallego ha començat la roda de premsa felicitant el Sevilla per la victòria i donant les gràcies a l'afició pel suport. David Gallego s'ha mostrat satisfet perquè l'equip "ha competit molt bé" en el duel de debut a la Lliga.

"Els petits detalls penalitzen. Ells han tingut més possessió, però no ens feien mal. Pel que fa a les ocasions, el resultat no és just. Seguim creixent."

El tècnic blanc-i-blau ha explicat que "l'equip no ha de desviar-se del camí" i ha afirmat que "falten moltes setmanes d'entrenaments".

"Estem en la primera jornada de lliga. El que no pot perdre l'equip és l'actitud i la intensitat. És un procés. Hem competit, però el gol ha condicionat molt el partit. Hi ha moltes coses positives."

Al ser qüestionat per la falta d'un davanter després de la sortida de Borja Iglesias, el de Súria s'ha mostrat contundent.

"Seria una falta de respecte als davanters que tenim; no em falta res. L'equip no li ha perdut la cara al partit, ha anat a buscar-lo i ha estat ordenat."

Gallego ha posat especial èmfasi que la Lliga "acaba de començar" i ja té la vista posada en el pròxim compromís de l'Espanyol: el partit d'anada de l'última prèvia de la Lliga Europa.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut