David Gallego en el que podria ser la seva última roda de premsa al capdavant del primer equip
Espanyol

David Gallego: "Jo no m'haig de reivindicar davant de ningú"

El tècnic ha fet, abans del partit contra l'Athletic, el darrer de la Lliga, la que podria ser l'última roda de premsa amb el primer equip de l'Espanyol

Actualitzat

David Gallego ha fet, abans del partit contra l'Athletic d'aquest diumenge, la que podria ser l'última roda de premsa amb el primer equip de l'Espanyol. El futur és incert, però sembla que això no preocupa Gallego, que està satisfet amb la seva tasca.

"Jo no m'haig de reivindicar davant de ningú. Només estic pendent del que depèn de mi, de treballar cada dia. No perdo el temps amb hipòtesis. No em preocupa el que pugui passar a partir de dilluns."

Gallego ha quedat molt satisfet de l'experiència com a tècnic del primer equip.

"D'aquesta experiència, me n'emporto la implicació i la il·lusió del grup, sempre predisposat a treballar de valent. I estic especialment satisfet de l'evolució del joc, per petita que sigui."

El club, ara per ara, encara no li ha comunicat res sobre el seu futur immediat. De moment, el partit:

"El club no m'ha comunicat res sobre el meu futur. Això ho heu de demanar als dirigents. Jo treballo per guanyar el partit de demà i prou."

Un partit intranscendent per a l'equip, que sembla que és una pinya.

"L'ambient entre els jugadors és boníssim. Sembla més una pretemporada que no pas un final de lliga. Viuen un moment dolç. Si demà som capaços de traspassar el clima del grup al camp, estarem molt a prop de guanyar."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut