Espanyol

David Gallego: "Hem de continuar intentant trobar la tecla"

El retorn de David López al 79 després de set mesos de baixa ha estat l'única nota positiva d'un Espanyol que ha encaixat la tercera derrota a casa

Actualitzat

Derrota dura, què ha passat a la primera part?

"El que puc dir és que hem de continuar intentant trobar la tecla. L'equip no surt igual a la primera part que a la segona. No som capaços d'entrar bé als partits i en l'elit et penalitza moltíssim, i després fem coses que són francament difícils. Després ens penalitza un error individual, encerten, i aquí s'acaba el partit. Els jugadors han demostrat que juguen molt bé al futbol i ho han demostrat en jugades molt adverses. Insistim, insistim, i no som capaços. Hem d'aconseguir que els rivals et fiquin els gols, no que els hi portem amb safata".

 

Aquesta és una derrota que us afetca més que una derrota qualsevol?

"No ens ha d'afectar però sí ens ha de fer veure i ser autocrítics, que no podem concedir tant en l'elit. En això hem d'insistir. Al final són tres punts, tenim temps de donar-li la volta. Si alguna cosa passat sovint, és que passa alguna cosa i m'hi he de posar".

 

Et sents qüestionat pels xiulets?

"No em sento qüestionat pels xiulets, però si et puc dir que ho entenc i ho accepto, entenc que l'afició és legítima i que es pot manifestar. Estic molt il·lusionat i convençut de la meva feina, i de la feina de l'equip, i estic convençut que aquest equip serà regular, i m'ha demostrat que juga molt bé al futbol. L'equip farà un gran any. Ho entenc, paga la teva entrada i opina".

 

Potser la plantilla no entén la teva idea?

"Crec que no, perquè si no ho entenguessin a la segona part tampoc s'entendria. Són altres circumstàncies i he de trobar la tecla. A nivell de joc ho tenen molt clar, però el que ens penalitza són les circumstàncies i el que ens passa són errors individuals "de bulto". No em trec responsabilitat i jo sóc el responsable de tot. Això del model ja m'està començant a cansar una mica. Al final és un joc, és futbol. No estic demanant que facin coses molt estranyes, simplement mantindre una estructura, i ho estan fent francament bé". 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut