Espanyol

David Gallego: "Esperem que el sacrifici hagi valgut la pena"

El tècnic blanc-i-blau està convençut que l'equip farà un gran partit davant el Zorya Lugansk

Actualitzat

L'Espanyol està a un pas de la Lliga Europa. Els blanc-i-blaus disputen aquest dijous el partit d'anada de l'última eliminatòria prèvia de la competició europea davant el Zorya Lugansk en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3.

En la roda de premsa prèvia al partit, David Gallego ha explicat que l'equip ha "corregit i analitzat diferents aspectes" després de la derrota a Sevilla, però ha afirmat que estan centrats en el partit d'aquest dijous.

"Els jugadors estan molt mentalitzats, són competicions diferents. Hem arribat aquí per mèrits propis, ens hem de centrar en el partit de demà, que és molt important per a nosaltres i per a l'espanyolisme."

"Les derrotes i les victòries s'han de portar amb naturalitat. L'estat emocional ha de ser l'òptim per competir en el partit següent. Confio en la meva feina i en l'evolució de l'equip. Ens hem de centrar més en el joc i en el creixement, independentment del resultat."

Gallego ha definit l'equip ucraïnès com un conjunt "molt físic" que compta amb "jugadors que tenen molt talent".

"Serà un partit a 180 minuts, una eliminatòria molt difícil. És un equip molt físic, que té la mateixa il·lusió que nosaltres. Tenen experiència en aquest tipus d'eliminatòries. Hem d'imposar el nostre joc."

En relació a la incorporació de Sébastien Corchia, el tècnic ha apuntat que "generarà més competència".

"És un jugador amb experiència, amb molta il·lusió i amb ganes de fer coses a la lliga espanyola. Per les seves qualitats, ens aportarà versatilitat a la banda. Ve a competir perquè siguem una mica millors."

El tècnic de l'Espanyol ha parlat sobre el poc temps de preparació que ha tingut l'equip aquesta pretemporada, per culpa dels compromisos europeus.

"L'equip ha hagut de sacrificat part del seu creixement per competir en una prèvia per poder estar a la fase de grups. Esperem que hagi valgut la pena. Amb el nivell que estem ara d'entrenaments som capaços de competir i guanyar qualsevol equip. Però estem lluny de trobar l'Espanyol que volem."

"On no arribem a nivell de fonaments i d'entrenaments, hi arribarem amb il·lusió, amb ganes i amb el recolzament de la gent."

Per últim, l'entrenador blanc-i-blau ha confirmat que Adrià Pedrosa no disputarà el partit d'anada davant el Zorya Lugansk, però espera que pugui arribar a jugar la segona jornada de Lliga.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut