Tenis

David Ferrer i Fernando Verdasco passen ronda i s'enfrontaran en els vuitens de l'Open dels Estats Units

David Ferrer i Fernando Verdasco s'enfrontaran als vuitens de final de l'Open dels Estats Units després de passar ronda aquest diumenge. El de Xàvea s'ha imposat en el derbi espanyol contra Daniel Gimeno-Traver per 7-6 (2), 6-2 i 6-2 i, a més, tornarà a ocupar plaça de Top 10 en el rànquing de l'ATP. El seu rival serà Fernando Verdasco, que s'ha desfet de l'argentí David Nalbandian. Després de 2 hores i 46 minuts, Verdasco s'ha acabat imposant per 6-2, 3-6, 6-3 i 6-2. El català Albert Montañés i Feliciano López també estan classificats per als vuitens de final de l'últim Grand Slam de la temporada.

El de Toledo s'ha convertit en el quart tenista espanyol a assolir els vuitens de final després de guanyar el jugador ucraïnès Sergiy Stakhovsk, que s'ha retirat per lesió quan López guanyava per 6-3 i 4-0, després de 56 minuts de partit. La nota negativa per a l'Armada ha estat la derrota de Nicolás Almagro, que ha perdut el seu partit de tercera ronda contra el tenista nord-americà Sam Querrey per 6-3, 6-4 i 6-4.