Handbol

David Barrufet: "No hi ha cap dubte respecte a Xavi Pascual"

El mànager general del Barça d'handbol mostra la seva confiança total en el tècnic i descarta un relleu a la banqueta l'endemà de la derrota a la final

Redacció Esport3Actualitzat

El mànager general de l'handbol blaugrana, David Barrufet, ha mostrat, en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio l'endemà de la derrota a la final de la Champions contra el Kiel, la seva confiança total en la feina de l'entrenador, Xavi Pascual, i dels jugadors, i ha descartat un possible relleu a la banqueta del Barça.

"Ara mateix no hi ha cap dubte respecte a Xavi Pascual. Hi ha confiança en l'equip i també en el cos tècnic. Crec que els recanvis estan a l'alçada. Són més de 20 victòries seguides a la Champions. Ara no podem dir que no tenim plantilla. Hi ha total confiança en l'equip tot i que hem de millorar per guanyar-la".

Barrufet ha admès que el Barça no va jugar el seu millor partit, però també ha reconegut la superioritat del Kiel.

"El Kiel va jugar perfecte, amb una gran defensa i poques errades en atac. Landin va fer un partit espectacular i nosaltres no vam tenir el dia."

El juny del 2021 el Barça tindrà una nova oportunitat de guanyar la desena Champions a Colònia si és capaç de classificar-se per a una nova "final four".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut