Hoquei gel

David Ayres, el porter d'emergència que salva els Carolina Hurricanes, es fa viral

L'encarregat del manteniment de la pista dels Toronto Maple Leafs va ocupar la porteria dels Hurricanes per lesió dels dos porters i va acabar donant-los el triomf

Actualitzat

David Ayres, de 42 anys, estava veient el partit de l'NHL entre els Toronto Maple Leafs i els Carolina Hurricanes tranquil·lament a la graderia amb la seva dona quan, des dels altaveus de l'Scotiabank Arena el van avisar que baixés als vestidors de manera urgent. Ayres és l'encarregat de conduir la màquina que compacta el gel de la pista i també és el porter d'emergència que, segons disposa l'NHL, tots els equips locals han de tenir contemplat en cas que qualsevol dels dos equips no pugui comptar amb els dos titulars. Una situació que no es dona pràcticament mai.

El Maple Leafs-Hurricanes, però, va ser l'excepció ja que durant el partit es van lesionar successivament James Reimer i Petr Mrazek, porters visitants, i els Canes van haver de recórrer al porter d'emergència. Ayres, seguidor confés dels Maple Leafs, veia com li tocava evitar un triomf del seu equip. Va sortir a defensar la porteria dels Canes amb un 1-4 favorable en el marcador. I en els dos primers llançaments va encaixar dos gols que van posar el partit 3-4 . Però amb els minuts es va anar entonant i ja no va concedir cap més gol, sent clau en el triomf dels Canes per 3-6 i convertint-se en l'heroi inesperat. Tant és així, que l'afició local el va acomiadar amb aplaudiments mentre els jugadors visitants el felicitaven. Els Hurricanes ja han anunciat que el convocaran pel seu pròxim partit a casa perquè rebi una merescuda ovació per part de la seva afició.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut