David Alaba lluirà el dorsal 4 que ha deixat lliure Sergio Ramos (@realmadrid)
Futbol

David Alaba hereta el 4 de Sergio Ramos al Reial Madrid

L'exjugador del Bayern de Munic s'ha mostrat molt content per la seva arribada al conjunt blanc i ha rebut la benvinguda del president Florentino Pérez

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha estat el gran protagonista de la presentació oficial del defensa austríac David Alaba com a nou futbolista del club blanc. Després de la polèmica per la filtració dels àudios en què criticava símbols del madridisme, Florentino ha donat la benvinguda a l'únic fitxatge que ha fet de moment per a la pròxima temporada.

"Tindràs el suport de tots els madridistes i sentiràs la força dels nostres socis i aficionats en un estadi Santiago Bernabéu que vol convertir-se aviat en el més espectacular i modern del món."

L'exjugador del Bayern de Munic heretarà el número 4 de Sergio Ramos després de la marxa del central andalús al PSG i s'ha mostrat molt content per la seva arribada al conjunt blanc.

"Moltes gràcies a tots per la càlida benvinguda. Avui és un gran dia en la meva carrera, estic molt content i orgullós de portar la samarreta del Madrid i ho donaré tot perquè aconseguim èxits plegats."

Anar al contingut