Darwin Núñez celebrant un dels gols marcats pel Benfica al Boavista (Reuters)
Futbol

Darwin Núñez, la pròxima amenaça per al Barça a la Champions

El davanter uruguaià, de 22 anys, ha reaparegut en un estat pletòric i lidera l'atac d'un Benfica implacable a la Lliga portuguesa

Actualitzat

El davanter uruguaià Darwin Núñez s'ha convertit als 22 anys en el golejador del Benfica de l'arrencada de la lliga i, ara, després de recuperar-se d'una lesió de genoll, es presenta com la gran amenaça per al Barça en el pròxim duel de la Lliga de Campions, el pròxim 29 de setembre a l'estadi Da Luz.  

Des que va tornar d'una lesió, a la tercera jornada de la Lliga portuguesa, porta 4 gols en 3 partits i surt a gol cada 56 minuts. El seu olfacte és una de les causes que el Benfica hagi igualat, amb 6 victòries en 6 partits, el millor inici de Lliga històrica que va protagonitzar fa 39 anys. 

Núñez, que quan jugava a l'Almeria ja va ser objecte de l'interès del Barça, va marcar aquest dilluns dos dels tres gols del Benfica al Boavista (3-1) i comença a ser el jugador que la passada temporada es va merèixer que l'equip de Lisboa el convertís en el seu fitxatge més car. 

 

Anar al contingut