Darwin Machis, durant un partit d'aquesta temporada (@GranadaCdeF)
Futbol

Darwin Machís, investigat per un suposat delicte de lesions i amenaces

El futbolista veneçolà del Granada va ser denunciat juntament amb cinc persones més per uns suposats fets que van passar el 4 d'abril a la terrassa exterior d'un bar de la localitat de Churriana

Agència EFEActualitzat

El jugador veneçolà del Granada Darwin Machís i cinc persones més estan sent investigats per un suposat delicte de lesions i amenaces després de ser denunciats per tres persones. Els fets van passar, segons l'atestat a què ha tingut accés EFE, a la terrassa exterior d'un bar restaurant de Churriana (Granada) el 4 d'abril.

Les persones denunciades, entre les quals hi ha troba Machís, van participar presumptament en una baralla amb dos dels denunciants, que van aportar a les autoritats informes mèdics de les lesions sofertes.

El jugador del Granada va acudir en qualitat d'investigat per un suposat delicte de lesions i amenaces el 9 d'abril a les dependències de la caserna de la Guàrdia Civil d'Armilla, on va indicar que no desitjava declarar i que ho farà en seu judicial quan sigui requerit.

El jutjat d'instrucció número 9 de Granada va obrir diligències prèvies del cas el 22 abril i es troba actualment investigant uns fets que "fan presumir la possible existència d'una infracció penal", segons la resolució emesa a què ha tingut accés EFE. Fonts judicials han confirmat a EFE que aquest jutjat ha fixat el 16 de juny com a data per a la declaració dels perjudicats i el 21 de juny per a les declaracions dels denunciats, entre els quals es troba Machís.

Anar al contingut